Termeni și condiții

Folosirea, incluzând vizitarea și cumpărarea produselor de pe site-ul vatapebat.ro implică acceptarea și respectarea termenilor și condițiilor stabilite de către administratorii site-ului conform prevederilor legale. Administratorii site-ului vatapebat.ro își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile oricând, fără preaviz sau notificare. În acest sens vă informăm că fiecare accesare a site-ului reprezintă o acceptare expresă a termenilor și condițiilor de utilizare.
Vizitarea și utilizarea acestui site se pot face numai dacă sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. În cazul în care nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții vă rugăm să nu mai accesați sau să folosiți site-ul vatapebat.ro

Citește mai multe

Protecția datelor personale

În conformitate cu Legea nr. 677/2001, privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, vă informăm că societatea noastră colectează datele personale în vederea expedierii produselor și propriilor materiale informaționale, promoționale și publicitare către clienții săi.
Prin crearea unui cont de utilizator în cadrul site-ului vatapebat.ro vă dați acordul expres și neechivoc ca datele dumneavoastră personale să fie prelucrate de către AM STORE SRL și ulterior arhivate în servere securizate. Arhivarea datelor dumneavoastră personale se face atât în scopul înlesnirii modului de efectuare a comenzilor dumneavoastră viitoare, cât și în scopul desfășurării de către societatea noastră de activități de marketing direct.

Prețul

Prețurile afișate în cadrul site-ului vatapebat.ro sunt în RON. Prețurile afișate sunt valabile la momentul accesării paginii unde acestea sunt afișate, AM STORE SRL rezervându-și dreptul de a le modifica oricând, fără niciun preaviz sau notificare.
Prin efectuarea unei comenzi pe site-ul vatapebat.ro vă obligați să plătiți contravaloarea produselor comandate. În acest sens vă informăm că, în cadrul procedurii de înregistrare a comenzilor dumneavoastră, veți fi redirecționați către site-urile colaboratorilor noștri în vederea colectării datelor necesare plății.
Plățile dumneavoastră vor fi procesate de către colaboratorii noștri. În acest sens vă informăm că refuzul comunicării datelor cerute de către aceștia pentru efectuarea plăților va conduce automat la refuzarea comenzilor dumneavoastră.

Descrierea procesului de plată

Clientul inițiază comanda pe site-ul vatapebat.ro pentru unul sau mai multe produse.
În cadrul procesului de înregistrare a comenzii, clientul este transferat către site-ul colaboratorilor noștri pentru introducerea datelor de tranzacționare (date de facturare și/sau date de livrare, informații credit/debit card).
După trimiterea datelor de card, acestea sunt verificate la banca clientului, iar suma reprezentând contravaloarea produselor este blocată în contul acestuia pentru debitare ulterioară.
Comanda este trecută prin filtrele antifraudă, iar în caz de validare suntem notificați în acest sens.
Notificarea despre comandă și disponibilitatea de plată a clientului este făcută în timp real (existența banilor în contul clientului și blocarea lor în vederea efectuării tranzacției). După livrarea produsului, banii sunt debitați din contul clientului și transferați în contul colaboratorilor noștri și virați ulterior în contul nostru.

Livrarea produselor

AM STORE SRL se obligă să proceseze toate comenzile și să expedieze produsele comandate (în limita stocului disponibil) în termen de maxim 72 de ore de la data efectuării fiecărei comenzi cu exceptia cazurilor de forta majora. Produsele sunt considerate livrate în momentul predării acestora către curier.

Returnarea și schimbul mărfurilor

Clienții care nu sunt mulțumiți de produs îl pot returna și/sau pot alege un alt produs în limita contravalorii produsului returnat, cu respectarea termenilor și condițiilor de mai jos. Costurile de returnare sunt suportate de catre cumparator.
Clienții vatapebat.ro pot returna produsele cumpărate în termen de maxim 14 zile de la primire. Produsul comandat va fi returnat în aceeasi stare în care v-a fost livrat, având aceeași etichetă atașată, ambalajul original și împreună cu documentele de livrare care l-au însoțit. În maxim 3 zile lucrătoare de la data returnării, va fi înapoiata contravaloarea comenzii.
În cazul în care s-a optat pentru schimbarea produselor comandate, noua comandă va fi procesată și expediată în maxim 72 de ore de la data returnării produselor comandate.
Diferențele de preț vor fi returnate în maxim 3 zile lucrătoare de la data returnării produselor comandate.

Limitări

În vederea efectuării plății aferente produselor comandate, veți fi redirecționat automat către site-urile colaboratorilor noștri, în cadrul procesului de înregistrare a datelor și comenzilor dumneavoastră. AM STORE SRL nu își asumă răspunderea cu privire la eventualele daune pe care, direct sau indirect, vi le-ar cauza accesarea, înregistrarea, utilizarea acestor site- uri. În acest sens vă recomandăm să citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare ale site- urilor respective.
AM STORE SRL încearcă, în cadrul site-ului, să ofere clienților săi o descriere cât mai detaliată asupra produselor sale, însă nu garantează că descrierea produselor sau orice alt conținut al site-ului vatapebat.ro este completă sau total lipsită de erori. AM STORE SRL nu își asumă responsabilitatea pentru nici un tip de pierderi cum ar fi pierderi de date, profituri, imposibilitatea de a utiliza datele de pe acest site, modificări fără anunțarea în prealabil ale datelor, prețurilor sau structurii site-ului.

Drepturi de autor

Întregul conținut al site-ului vatapebat.ro este protejat conform legii dreptului de autor și legilor privind drepturile de proprietate intelectuală. Folosirea fără acordul scris al AM STORE SRL a oricăror elemente aparținând site-ul vatapebat.ro se pedepsește conform legilor în vigoare.

Informații, comunicări

Cei care accesează sau vizitează site-ul pot face comentarii și orice alte comunicări pe adresa de e-mail contact@vatapebat.ro atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător sau defăimător.
În cazul în care ne sunt trimise informații, materiale, documente, prin orice metodă posibilă incluzând e-mail, poștă, fax, se va considera că utilizatorul conferă societății dreptul nelimitat si gratuit de a utiliza aceste informații prin orice mijloace.

Legea aplicabila – Jurisdictia

Comenzi plasate de clienți din Uniunea Europeană, dar aflați în afara Romaniei. Vă informăm că, din motive logistice nu putem garanta livrarea comenzilor la adrese din afara României.

Date de Cotact

CUI : 43312308
J23/5376/10.11.2020